Pastanın üzeri kapatıldıktan sonra üzerindeki pütürler temizlenmeli. Üzeri çok kuru kalmış ise hafif bir şekilde ıslatılmalı. Çok az bir kremayla üstü incecik sıvandıktan sonra arzuya göre hazırlanan ganaj ya da çikolatalı krema gibi cila malzemesiyle sıvanmalı. Bu aşamada uzun ve geniş bir pasta spatulası kullanılmalı. Üzeri minnak pasta süsleri, inciler, çikolata ya da meyve taneleriyle süslenmeli. Kısacası, yaratıcılığınızı konuşturacağınız, dilediğiniz malzemeleri ekleyebileceğiniz bu aşama, pasta kremanızı doğru bir şekilde sıvamanıza bağlı.



Altına yerleştirilen geniş spatula yardımıyla servis tabağına alınan pasta etrafına bulaşan kremalar sıvanır. Podyuma alınan pasta alkışları topladıktan sonra başına geleceklerden habersiz bir şekilde son selamını verir. Bu gururu yaşamaya fırsat verilmeden dilimlenir ve afiyetle mideye indirilir.