Menu
Your Cart

KATKI MADDELERİ

KATKI MADDELERİ

KATKI MADDELERİ

Model: Özmer
FO PASTA KATKI MADDESİ 1 KGPandispanya, Rulo Ve Keklerde Ürünlerin Hacim Ve Yumuşaklığını Arttırarak Gözenek Yapısını İyileştirir, Kalite Ve Standart Üretimin Devamlılığını Sağlar.Yumurta Tüketimini %50 Azaltır. Eski Yöntemle Bir Saati Aşan Hazırlık Süresini Bütün Malzemelerini Aynı Anda Çırpılmasın..
47,00TL
Vergiler Hariç:43,52TL
MARKA: DR GUSTO Model: Dr gusto pastacılık
DR GUSTO KABARTMA TOZU 80GR..
8,00TL
Vergiler Hariç:7,41TL
MARKA: DR GUSTO Model: Dr gusto pastacılık
DR GUSTO KREM TARTAR 80GRKrem Tartar, potasyum bitartarat ya da tartar kremi olarak da bilinir.Pastacılığın önemli malzemelerinden kabartma tozunun işlevini sağlayan bu önemli madde, sadece üzümde bulunan tartarik asidin tuz halindeki organik çökeltisidir.Potasyum bitartarat, beyaz kristaller veya k..
16,47TL
Vergiler Hariç:15,25TL
MARKA: DR GUSTO Model: Dr gusto pastacılık
DR GUSTO MERENK YUMURTA AKI TOZU 50GRYumurta Akı Tozu yumurta akının kurutulmasıyla elde edilir. Sadece albüminlerden oluşur. Suyla karıştırılmasıyla, tekrar yumurta beyazı elde edilir. Genelde Yumurta Akı Tozu unlu mamuller sektöründe kullanılır. Özellikle pandispanya keklerinde yayg..
35,00TL
Vergiler Hariç:29,66TL
MARKA: DR GUSTO Model: Dr gusto pastacılık
DR GUSTO MİNİ YAPRAK JELATİN 5 ADETDr Gusto Mini Yaprak jelatinÜrün Kullanımı : İhtiyaç duyulan yaprak jelatin miktarını yaklaşıl 5 ila 7 dakika soğuk suda yumuşatınız, çıkarınız ve hafif sıkınız.Sıcak kütlelerde sıkılan jelatini doğrudan doruya karıştırınız.Bu esnada jelatin hemen erir.Soğuk k..
16,00TL
Vergiler Hariç:13,56TL
MARKA: DR GUSTO Model: Dr gusto pastacılık
DR GUSTO TOZ JELATİN 1 KGDr Gusto Toz Jelatin sığır, balık gibi omurgalıların kollageninden elde edilen hayvansal kaynaklı bir protein türüdür. Jelatin gıda maddelerinin üretiminde, üretilen ürüne göre değişen fonksiyonlar üstlenir. Jelatin, gıda hammaddelerinde kıvam arttırıcı ve jelleştirici ..
120,00TL
Vergiler Hariç:101,69TL
MARKA: DR GUSTO Model: Dr gusto pastacılık
DR GUSTO YAPRAK JELATİN 1 KGYaprak Jelatin(Dr. Gusto, 1 kg)%100 sığır jelatiniKaynak: Dana DerisiKatkı maddeleri yönetmeliğine uygun olarak kullanılmaktadır.Gıda sanayisinde ve evlerde jöle kıvamı elde etmek için kullanımı oldukça yaygındır. Şeffaf ve renksizdir. Tatlı yapımında da kullanımı yaygınd..
285,00TL
Vergiler Hariç:241,53TL
FO PASTA KATKI MADDESİ 5 KG FO PASTA KATKI MADDESİ 5 KG
Yeni
Model: fo
FO PASTA KATKI MADDESİ 5 KGKullanım Alanları : Pastacılık sektöründe tüm pandispanya, rulo(sarma) ve kek hamuru üretiminde ve dondurmalara hacim kazandırmak amaçlı kullanılır. Kullanım Şekli : Yapılacak ürünün içeriğine ve tarif miktarına göre direkt olarak karıştırılır. Ürün Öze..
187,00TL
Vergiler Hariç:173,15TL
MARKA: KATSAN GIDA Model: Katsan gıda
100 gr Jelpo Pelteleştirici,150-300 gr şeker ile iyice karıştırılarak,900-1000 ml su veya meyve suyu içerisinde çözülerek hazırlanır.İsteğe göre donmuş veya taze meyve ileJelpo Pelteleştirci Tozu direkt karıştırılarak tart ve kek yapımında süsleme için de kullanılır...
46,00TL
Vergiler Hariç:42,59TL
Model: Katsan gıda
Ovalette Kabartma Tozu 2 kgKabartma Tozu süt, yumurta, sıvı yağ gibi herhangi bir sıvı ile tepkimeye girer ve süreç karbonattakinin aynıdır.Kabartma tozu sıvı malzemeler ile etkileşime girdiğinde karbondioksit gazı açığa çıkar ve hamur içerisinde kabarcıklar oluşturarak hamurun kabarmasını sağlar...
83,00TL
Vergiler Hariç:76,85TL
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 14 (2 Sayfa)
Çerezler
Size daha iyi hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyor, kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak toplayıp işliyoruz. İnternet sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri ve diğer kişisel verilerinizi kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Çerezler ve kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında daha ayrıntılı bilgiye Çerez Politikasından ulaşabilirsiniz. Gizlilik Politikası için tıklayın.